Pages Menu
Categories Menu

Posted in het leven

De cirkel is rond.

passie4

Een historisch moment voor ons gezin: Jack, 6 jaar en grote broer, speelt z’n 1ste baskettoernooi. De zusjes zijn in alle staten, coach én mama Marie is gespannen. Van Jack glijdt het af. Winnen mag, maar het gaat vooral over die gedeelde passie voor basket. De sport die mij leerde winnen en verliezen, die mij de meerwaarde van een ploeg bijbracht, die mij vrienden gaf. En die van mij veel tijd gekregen heeft.

Want voor passies maak ik tijd. Zeker voor de grootste: Jack, Lola, Billie en Vincent. Zij kunnen altijd op mij rekenen. Ik deel hun passies, zij de mijne.

En ze weten dat ik graag onder de mensen kom. Ik zie de wereld graag. Is het die passie die ik deel met mijn opa’s Jozef & Albert, papa Stef en broer Felix? Absoluut. Daarvoor verzet ik bergen werk, laat ik de kinderen al eens bij een babysit, reken ik op mijn man.

Voor passies. Gedeelde passies.

 

2014-01-19 13.32.13-2

 

 

 

 

 

 

 

 

passie2

 

 

 

 

 

 

2014-01-19 14.57.18-1

2 reacties

  1. Succes met de blog! Leuk om de echte Marie te leren kennen en niet enkel mama Marie van op school! Wat natuurlijk ook altijd gezellig is. Ik toon je blog zeker ook eens aan Renée. Ze zal het ook tof vinden om Jack in een andere context te zien, hoewel ze heel goed weet dat hij een basketter is!

Post een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.