Pages Menu
Categories Menu

Posted in moeder, politica

Mijn mama wil Miss Europe worden

Mijn mama wil Miss Europe worden

25 mei nadert, verkiezingen… en dat laat zich hier thuis voelen aan de ontbijttafel. Mijn kinderen zijn nog klein, maar ze proberen het wel te snappen. Voor hen staat het vast: ‘mama wil Miss Europe worden’. Tja…

Jack, Lola en Billie leggen het uit.

Voor mij staat ook iets vast: als ouder probeer je een voorbeeld voor je kroost te zijn. Dat is bij jou niet anders. En of je nu politica, schooljuffrouw, bankier of bakker bent, het is je passie die daarbij telt. Je gedrevenheid.

Ik ben moeder én politica, en ik wil en kan nu helpen een optimaal kader te scheppen waarbinnen onze kinderen opgroeien. Niet alleen mijn kinderen, ook die van jou. Of jouw kleinkinderen. Europa neemt immers beslissingen die een impact hebben op iedereen. De toekomst wordt voor een groot stuk daar bepaald.

Mag ik jouw stem zijn in Europa ?

Mag ik op die van jou rekenen ?

Oprechte dank !

Post een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.